Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Tahniah di pihak IntanSaffyna kerana berjaya sekali lagi menganjurkan giveaway, katanya untuk kali ke-3. Jadi sudah diberi kebenaran untuk sertai, jadi aku sertai atau join juga giveaway bersar-besaran ni. Harap blogger lain boleh la join juga.

Yang bestnya, kak intan membuat giveaway ini sempena birthday nya yang ke-30. Jadi Selamat Hari Lahir IntanSaffyna. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Jika aku lihat berkaitan dengan blog beliau, blognya simple dan aku rasa tidak lah terlalu berat untuk loading. Penyusunan layout juga simple, mudah untuk dicari; di mana followers, bloglist, popular post dan macam-macam lagi. Kalau ada navigation bar, lagi cun! hehe btw all the best dalam dunia blogging



Due : 8 November 2017

1 comments:



Assalamualaikum.. saya datang follow sini.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

terima kasih sudi wish my birthday.. dan komen tentang blog ni..navigation bar tu baru je delete baru2 ni.. nt nak tukar pattern lain pulak.. hehe

senarai nama update.
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

thanks again :)


EmoticonEmoticon