Lirik Lagu Senorita Daripada Syamsul Yusof (OST Abang Long Fadil 2)

lirik lagu senorita

Sempena tayangan Abang Long Fadil 2 yang akan ditayangakan di seluruh pawagam pada 24 Ogos 2017 ini. Baru-baru ini Syamsul Yusof telah mengeluarkan OST untuk filem tersebut. Kali ini Syamsul bergambung dengan Dato Ac Mizal dan Shuib dengan lagu Senorita. Jom layan woi!! Sedap bhaiii


(Korus)
Kau buat aku terpana,
Kau buatKu hilang kata,
Kau buat tidur tak lena sampai nak naik gila,
Mandiku rasa tak basah
Demamku tak kebah-kebah,
Jangan kau biarku rebah,
Ku mahu terus gagah.

Degup jantungku palpitasi,
Cepu mindaku halusinasi,
Mari kesini marilah oh Senorita. (Ulang)

Bagaikan bidadari dari syurga.Kadang2 aku panggil kamu senorita.Panggilan manja untuk buat kau suka Jatuh cinta mamacita!
Dia tidak pandang Evo, Lambo dia cuma cari yg jujur abg tak poyo.

Yeah cintanya bagai letrik bukan egosentrik dia suka picnic pakai lipstik filem klasik memang hotchick. Uh,fabolous marvelous tapi sgt jealous! uh thats cool!

Ohh..She' so fine she's so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

(Korus)

Second verse 
Now 123 to the 4 everybody get down to the flow, jika ada salah silap abg let me know, Dia dari kuala lumpur!

Abg tiada banglo,bukan mcm pablo, money2 cash flow, oh No!

What? Bukan saja cantik tapi juga sempurna, kalau ada jodoh takkan kemana.
Siapa kata abg badboy2 huh (ulang)
I'm a good boy!

Ohh..She' so fine she's so good everybody in the hood say.
Ohh..wanna know, email, Twiiter, Facebook IG tell me baby.

Beriku ruang sayangku
Jangan kau kata NO dulu
Ku mahu bukti padamu
Aku soldadu kamu

Bak kata Bruno Mars dulu, I would catch grenade for you, Aku lebih dari itu, I wanna go to Jannah with you

Cukup-cukuplah sudah
kita main-main madah
aku lelah, hampir rebah, engkaulah senorita....engkaulah senorita..

Doa dulu
Sampai waktu
Kau dan aku,satu.

Cuba goyang macam lagu boom boom pow. Tahu lagu dulu lagu boom boom pow? Black eyed peas abang bukan polis jangan senyum sinis jangan menangis hah.

(Korus)



LAGU : SENORITA (OST ABG LONG FADIL 2)
ARTIS : SYAMSUL YUSOF & DATO AC MIZAL FEAT. SHUIB
KOMPOSER : SYAMSUL YUSOF
LIRIK : SYAMSUL YUSOF/ANWAR FAZAL
PRODUCED BY: ARTEEFFECTS & PRESIDENT PRODUCTIONS.

4 comments

Tak dengo lagik lagu ni tapi dok tengok ramai blogger dok up lirik lagu ni.. Mesti best..

best jgak lagu ni...pndai syamsol yusof buat lagu..suara pon ok

dia ala2 tari menari gitu hehe dengar la best

kan memang talented syamsul ni


EmoticonEmoticon