Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC | Sekali lagi pihak GSC dengan kerjasama daripada Citibank Malaysia bermurah hati ingin memberi tiket wayang percuma atau voucer popcorn kepada semua pengguna applikasi Wechat di Malaysia melalui peraduan Scratch & Win. Peraduan ini telah bermula pada 9 Ogos yang lepas dan berakhir pada 23 September ini.

Jika sebelum ini, pihak GSC dan Citibank Malaysia mengadakan peraduan Spin & Win dan aku berkesempatan memenangi 1 e-voucer dan ditebus dengan tiket wayang. Kali ini juga pihak GSC akan memberi kepada pengguna bertuah e-voucer yang boleh ditebus untuk tiket wayang ataupun voucer popcorn. Tak tahu apa itu e-voucer boleh tengok sini

Cara Untuk Bermain Scratch & Win

Cara untuk bermain tidaklah banyak beza dengan peraduan Spin & Win sebelum ini. Apa yang anda perlu ada yang penting sekali adalah applikasi Wechat. Haaa ingat Wechat takda guna ke. hahaha

1.   Anda perlulah follow account rasmi GSC dan akaun rasmi Citibank Malaysia di (ID:GSCinemas) dan (ID:CitibankMalaysia)
2.   Bukan akaun Citibank dan tekan tab button Follow dan pilih Scratch & Win
3.   Tekan link yang diberi
4.   Salin Participation Code yang diberi
5.   Buka akaun GSCinemas dan tekan tab button Contest dan pilih Scratch & Win 
6.   Masukkan Participation Code yang diberi ke dalam akaun GSCinemas untuk memulakan peraduan Scratch & Win
7.   Anda hanya gosok pada ruang skrin yang disediakan

Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

8.   Keputusan hanya sedih (gagal) atau happy (berjaya)

Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

Dapatkan Tiket Wayang Percuma Daripada GSC

9.    Jika anda gagal, anda ada peluang kali ke-2 dengan cara share peraduan di moments Wechat anda
10.  Jika gagal lagi, anda ada peluang kali ke-3 dengan cara share peraduan di facebook wall anda.
11.  Jadi setiap hari anda berpeluang untuk sertai peraduan sebanyak 3 kali. Kalau tak berjaya anda cuba lagi pada esok harinya

Mengikut pengalaman aku, aku dah dapat 2 tiket dan 1 popcorn sepanjang sertai peraduan GSC melalui applikas Wechat ni. Untuk kali ni, aku beli bernasib baik lagi. Tapi takpa, esok-esok dapatla tu. Sambil-sambil je kan

2 comments

seronok jugak ni. tqq sharing aiman :)


EmoticonEmoticon