Acara Sukan Yang Perlu Tiket Atau Tidak Perlu Tiket Dalam Acara Sukan Sea 2017

tiket sukan sea 2017

Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 bakal bermula dengan rasminya pada 19 Ogos, jadi jangan lupa untuk datang untuk memeriahkan temasya dwi tahunan ni. Tapi sebelum tu, meh sini aku nak share kat sukan mana anda perlukan tiket atau boleh masuk secara percuma / tanpa tiket ke venue sukan tersebut. Kalau anda nak dapatkan tiket boleh lawati website rasmi disini.

Sukan tanpa tiket atau masuk secara percuma

  1. Aquatics Open Water
  2. Archery
  3. Athletics
  4. Tenpin Bowling
  5. Boxing
  6. Cricket
  7. Cycling - BMX
  8. Cycling - Road
  9. Equestrian
  10. Equestrian - Polo
  11. Fencing
  12. Golf
  13. Hockey
  14. Ice Hockey
  15. Ice Skating-Figure Skating
  16. Ice Skating-Short Track Speed Skating
  17. Judo
  18. Lawn Bowls
  19. Petanque
  20. Sailing
  21. Shooting
  22. Squash
  23. Table Tennis
  24. Tennis
  25. Triathlon
  26. Volleyball
  27. Waterski & Wakeboard
  28. Weightlifting
  29. Wushu
tiket sukan sea 2017

Sukan bertiket

  1. Aquatics Diving
  2. Aquatics Swimming
  3. Aquatics-Synchronised Swimming
  4. Aquatics-Water Polo
  5. Badminton
  6. Basketball
  7. Billiard & Snooker
  8. Cycling
  9. Football
  10. Futsal
  11. Gymnastic-Artistic
  12. Gymnastic-Rhythmic
  13. Karate
  14. Muay
  15. Netball
  16. Pencak Silat
  17. Rugby 7S
  18. Sepak Takraw
  19. Taekwando
tiket sukan sea 2017

Banyak juga sukannya weh. Padu beb! Jadi jangan lupa singgah venue sukan tersebut dari 19 Ogos hingga 30 Ogos ni.


sumber sportsmalaysia

4 comments

kalau share tempat sukan ni diadakan lagi best, ada jadual sukan x? kalau ada masa terluang, nak jugak singgah tengok

dah edit di post. boleh download. kat situ ada jadual perlawanan, venue dan pingat yang ditawarkan. boleh save dan simpan

Btoi xkesemuanya berbayar...yg menarik olagraga dan bola .

olahraga best la ada main dalam stadium national


EmoticonEmoticon