Site Of The Month daripada Meteoraproduction


Alhamdulillah blog helloaiman terpilih sebagai salah satu calon blog or site of the month daripada pihak meteoraproduction. Aku terima email daripada pihak mereka semasa family trip ke Kuala Lumpur/Shah Alam hujung minggu semalam. Jadi aku update lambat sikit la kan, nak fokus holiday.

Kalau mengikut kriteria pemilihan daripada website tersebut, cara pemilihan mereka blog/site tersebut ada ciri-ciri yang menarik, cool dan baik. Selain itu, mereka seperti tahu owner blog/site tersebut akan teruja jika dipilih. Dan akhir sekali, iainya dipilih sebab blog tu tak ramai kawan. hahaha Jadi antara 3 ciri-ciri tersebut, aku rasa 2 akhir sahaja yang aku rasa layak. Sudah tentu aku teruja, blog aku diketahui umum disebabkan hanya beberapa bulan mula operasi. Yang pertama itu, mungkin pembaca atau penilai nampak the other side of my blog yang aku tak nampak. Harapnya adalah yang specialnya kan. hehe

Jadi sebelum ni aku dapat invitation daripada blog owner Najwa untuk hantar penyertaan, kot-kot la diterima. ermm Jadi alhamduilllah aku diterima sebagai salah satu calon daripada 7 calon. Jadi untuk menjadi pemenang Site of The Month for August 2017, satu undian harus dibuat untuk mencari pemenang. Aku usha calon lain semunya blogger otai yang dah lama kecimpung dalam dunia blogger. hahaha Tapi takpa lah, sudah tercalon pun dikira sebagai pencapaian terindah setakat ini dalam dunia blogging.

Jadi entry kali ni, aku harap kepada semua rakan blogger, boleh la undi aku sebagai PEMENANG. Kepada calon blogger lain, bagi la chance kepada newbie ni. hehe Happy Voting guys until 29 July 2017 maybe (It stated 2 weeks period of voting)

Cara nak vote

1. Klik blog helloaiman
2. Tekan vote
3. Settle


Jadi korang boleh vote blog helloaiman di banner di bawah ini

voting
* Voting period: 16th July – 31st July 2017

p/s : Terima kasih kepada yang sudi vote blog helloaiman ini. Nanti boleh claim roti canai sekeping hahaha k gurau~ blogger otai bagi la newbie sama-sama naik. hehe

32 comments

Wahh tahniah ye aiman.. gut luck tau..

wah tahniah and good luck weh.. :D

thank you. kalau belum vote, sila la vote deh hehe

aiman aku dah vote.. nnt balik kuantan aku nak claim roti canai kat ko...~~

goodluck aiman , dah vote hehe

anytime la roti canai haha btw thank you weh

terima kasih banyak-banyak zafirah :)

wahhhhh... dapat jadi nominees. Tahniah bro!

yay done! goodluck. ish jealous betul elsa haaa. taknak roti canai nak kfc hahaha

thank you elsa. roti canai lagi best apa daripada kfc haha

wahh... tahniah aiman.. da vote da.. good luck yee :D nanti post roti canai. haha

nanti post basi roti canai. so tak digalakkan hehe btw terima kasih :D

semoga berjaya...saya dah vote... :)

terima kasih banyak cik iffah

terima kasih atas voting :)

goodluck aiman! done vote! follow blog akak juga yer =)

goodluck ! done vote blog aiman ..


EmoticonEmoticon