Uber belanja promo codes sepanjang bulan Ramadhan ini

uber malaysia

Kadar kereta diatas jalan pada bulan puasa ini akan meningkat apabila tiba jam 4 hinggah 7 malam. Adakah ini disebabkan ramai yang pulang daripada kerja? Ya betul, tetapi pada jam ini juga akan tambah lagi kereta diatas jalan disebabkan oleh ramai umat islam yang berkunjung di bazar-bazar Ramadhan bagi mendapatkan juada berbuka puasa. Selain umat islam juga, mungkin ada kaum atau agama lain juga berkunjung di bazar bagi merasai suasana bazar dan juga membeli juadah makanan yang kadang kala hanya wujud pada bulan ini sahaja. 

uberpuasa


Tetapi dengan lambakan kereta ataupun motisikal di atas jalan, akan lagi menyusahkan pengguna terutamanya bagi mendapatkan parking atau tempat letak kenderaan. Sudah sedia maklumlah, di Malaysia ini jumlah kereta lebih banyak daripada jumlah kotak parking, jadi yang tak dapat parking ni terpaksalah mencari tempat letak kereta yang jauh daripada bazar atau terpaksa double park yang kadang kala akan menggangu laluan utama. Haaa! disebabkan ini juga akan terus berlaku jammed.

Jadi kali ni, pihak UBER datang membantu bagi meringankan beban anda yang mahu ke destinasi yang diingini seperti bazar Ramadhan. Duduk, rileks, tenang di tempat duduk belakang kereta, tak perlu rakam-rakam bagai nak viral, bagi sahaja pemandu UBER yang memandu melepasi traffic jammed dan anda tak perlu cari parking pun. Biar dia je yang strees, anda tenang main clash of clans di belakang. hahaha

Mungkin ramai dah tahu pasal UBER ini, jadi kali ni pihak UBER bermurah hati akan bagi promo code dan dengan code ini anda boleh dapatkan diskaun sekaligus dapat menjimatkan kos perjalanan. Promo code akan diberi pada setiap  iaitu bermula dan ini adalah tarikh-tarikh tersebut

5 sehingga 1 June 2017
12 sehingga 18 June 2017
19 sehingga 25 June 2017

Jadi macam mana nak dapatkan promo code ni?

Anda boleh dapatkan promo code di sini

Katanya lagi ada lagi UBER nak bagi sesuatu kepada yang bertuah, cuba tengok di link tersebut.


EmoticonEmoticon