Lirik lagu Aisyah daripada Projector Band

aisyah lirik

Lirik lagu Aisyah By Projector Band


Lalalalalalala..
i love you
Lalalalalalala..
i miss you
lalalalalalala..
kau jadi milik ku

Mula mula mula ku happy
tiba tiba dia sakit kan hati ku
tak apa la terima kasih lah
jadi kekasih ku

Satu dua tiga ku cinta mu
kau hanya satu menjadi kekasih ku
berjanji lah pada ku sayang ku
kau akan setia

Aisyah
jangan ragu ragu dengan cinta ini
jangan kau ragu ragu ku jadi kekasih mu
percaya pada ku
ku akan jadi yang terbaik untuk cinta mu

Aisyah
aku sayang kamu aku rindu kamu
tidur malam ku sentiasa ku mimpikan kamu
kau hanya milik ku
untuk selamanya
ku sayang ku rindu ku cinta mu

Lalalalalalala..
i love you
Lalalalalalala..
i miss you
lalalalalalala..
kau jadi milik ku

Mula mula mula ku happy
tiba tiba dia sakit kan hati ku
tak apa la terima kasih lah
jadi kekasih ku

Satu dua tiga ku cinta mu
kau hanya satu menjadi kekasih ku
ber janji lah pada ku sayang ku
kau akan setia

Aisyah
jangan ragu ragu dengan cinta ini
jangan kau ragu ragu ku jadi kekasih mu
percaya pada ku
ku akan jadi yang terbaik untuk cinta mu

Aisyah
aku sayang kamu aku rindu kamu
tidur malam ku sentiasa ku mimpikan kamu
kau hanya milik ku
untuk selamanya
ku sayang ku rindu ku cinta mu

Lalalalalalala..
i love you
Lalalalalalala..
i miss you
lalalalalalala..
kau jadi milik ku

_____________________________________________________________________________

Selain daripada penyanyi asal, ramai dah rakyat Malaysia yang dah cover lagu ni dan cover yang paling viral dan pada aku paling best adalah daripada 2 kanak-kanak ; adik Aidil dan adik Naz. Yang uniknya mereka cover bukanlah menggunakan alat muzik tetapi menggunakan elemen beatbox yang dimainkan oleh adik Naz. Semalam rezeki mereka, selepas viral di facebook, pihak Sinar menjemput adik berdua untuk ditemuramah oleh Geng Sepahtu Sinar. Di sini aku kongsikan video asal yang viral dan video terbaru rakam semula

4 comments

baca tajuk n dengar lagu terus teringat aisyah dhia rana :D haha adess

Assallammuallaikum..Ziarah malam,baca tajuk..salam ukhuwah.

wahhh projector band ada lagu baru ke ni..

Alolo comelnye.la adik aidil dgn adik naz ni. Mmg Ada bakat sedap diorg nyanyi


EmoticonEmoticon