Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

sgshop giveaway

Ermm masih ada giveaway SGShop ni rupanya, SGShop sangat bermurah hati dengan collab dengan blogger untuk beri hadiah kepada blogger lain yang bertuah dan aku harap aku la salah sorangnya. hehe Tapi untuk join giveaway mestilah ada syarat-syaratnya, setiap blogger memberi syarat yang berbeza. Penuhi syarat nya:

Usernam SGShop | aiman6991
Id Blog | helloaiman
Facebook | Aiman Abdullah
Instagram | @aimanabdullah

Jika murah rezekiku, aku berhajat untuk dapatkan sepasang jogging shoes macam aku bagi tahu sebelum ni, katanya berhajat nak join marathon, half marathon, 10k, 5k bagai untuk tahun depan. Jadi kalau nak join 2018, kene la training start tahun 2017 kan. Moga ada rezeki. aminn

jogging shoes
sumber


Due: 20 Jun 2017
Giveaway by Soleha Shamsuddin

7 comments:

  1. Good luck..
    sy nak join tp xdapat huhu
    dr ary tue lgi send kod verifify tp x terima kod pun T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun belum dpt kod verify tu. tapi saya daftar dri phone. boleh je utk buat username. sekarang tgh contact sgshop kenapa tak lepas tu.

      Delete
  2. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA. Nanti check semula syarat-syarat ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i think i followed all the rules

      Delete
  3. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete
  4. Singgah

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete
  5. GUt luck aiman.. singgah dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.