The Flash memilih gadis Sabah


Anda peminat cartoon DC? Anda peminat The flash the series? Jika ya. Mungkin anda juga kenal dengan pelakon Grant Gustin. Ya, dia merupakan pelakon utama dan membawa watak The Flash dengan nama Barry Allen dalam series tersebut.

Menurut dailymail, Grant Gust pelakon The Flash yang kini telah memasuk season 3 telah bertunang bersama seorang gadis kacukan Sabah iaitu LA Thoma lebih kurang 1 tahun yang lalu. Maka Barry Allen dah jumpa Iris West yang baru. In future kan, Iris West dah mati kene tikam dengan Savitar.

Pelakon 27 tahun tersebut telah memuat naik gambar bersama wife-to-be beliau di Instagram sambil bergembira di tepi pantai dan menampakkan sebentuk cincin diamond di jari LA Thooma seminggu yang lepas.

Kenyataan ini dikuatkan lagi pada 5 hari lepas, Grant Gust memuat naik gambar dengan bergambar bersama beserta caption "Tunang aku dah balik rumah bah"

A post shared by Grant Gustin (@grantgust) on

Selain itu, menerusi account instagram LA Thoma, dia pernah memuat naik sebuah gambar bersama ahli keluarganya berpakaian tradisional Kadazan untuk pesta Ke'amatan. Kalau tengok Instagram Thoma, ibunya merupakan orang Sabah. Tambahan lagi, di dalam gambar yang lain juga, Thoma pernah menulis caption 'Three generations of Majalap women' di Instagram beliau. Jadi betul lah tunang Grant ada kacukan Sabah.

A post shared by LA Thoma (@lathoma3) on

Mungkin tiada masalah jika Thoma terpaksa balik ke Sabah selepas ni. Sebab Grant Gust adalah Fastest Man Alive. So, boleh balik hari la. Tak payah nak tempah flight dah. Kalau Barry ubah timeline lagi, mungkin dia dapat gadis Pahang plak. hahaha 

Sumber dailymail dan the star

4 comments:

  1. Perenggan last tu tak boleh belah haha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe the flash ni kan banyak create masalah, tapi nasib baik dia juga yang selesaikan.

      Delete
  2. apasal selama ni tak perasan GF dia orang sabah?? serius aku tak perasan, mati2 ingat minah salleh ke an...lepas ni aku terpaksa layan the flash dgn hati frust...nasib baik cisco masih solo...xdelah frust sangat..

    tp oliver queen dah ada anak, okay je...mungkin barry allen ada anak nanti baru aku leh trima hakikat kot..hahahah

    anw, hope grant gustin happy till the end..

    kalau grant gustin dapat ubah timeline macam barry, habis habis...hancus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan aku pun ingat mat salleh mana L tu, lawa plak tu hehe ayah dia mat salleh la tu. sbb mak dia orang sabah. tapi layan je, dah eps 20, nak habis dah tu

      Delete

Powered by Blogger.