Surat balas daripada Lazada

Surat balas daripada Lazada

Awal bulan Mei yang lalu, media social kecoh dengan surat terbuka yang dikirimkan oleh seorang pengguna facebook yang bernama Taufiq Razif. Beliau menulis surat terbuka di lama facebooknya yang mendapat hampir 1300 share daripada orang ramai dan ianya ditujukan khas kepada website online shopping yang terkenal iaitu LAZADA. Anda boleh baca surat tersebut di sini. Tetapi akhir kalam dalam surat tersebut, Taufiq mengingatkan juga kepada seluruh suami yang berada di Malaysia.

Jadi beberapa hari yang lepas, Lazada tampil dengan surat balas daripada akaun rasmi Lazada sendiri kepada Taufiq dan juga para suami. Disini aku aku sertakan surat balas daripada pihak Lazada



Haa nampak, sporting betul Lazada melayan pelanggan setianya. hahaha kelakar pun ada. Nasib baik aku tak berbini lagi. Mungkin jadi peringatan kepada diri pada masa akan datang. Dah lumrah yang perempuan tu memang suka shopping. Ustaz Azhar pun ada cakap kan. So far aku beli untuk diri sendiri je la. hehe Tapi betul, Lazada lebih murah daripada harga di luar, belum tambah diskaun lagi tu. Keep It Up Lazada

5 comments

hehhee ada jugak cmni yek.. x perasan lak kes ni..

Hahahah..memang lawak laa.. sporting lazada! tapi rasanya kes ni dah lama jgk kan?? ke bukan??

Hye Aiman salam kenal. dari segmen http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html. done follow aiman

surat daripada pengguna awal may, yang balas ni khamis lepas lazada reply.
btw salam kenal jugak husna

sebab kwn duk share dlm fb sampai viral. tu duk share sini

hahaha. sampai bagi surat terbuka sebab stress isteri dia asik shopping je :)


EmoticonEmoticon