Semua keyboard shotcut untuk adobe CC


adobe cc

Disini aku nak share sikit keperluan bagi kaki photoshop, illustrator. Aku tengok ramai blogger yang pandai dalam designing, for sure dia guna photoshop. Ada juga antaranya yang mula berjinak dalam designing. Jadi, secara asasnya kita akan guna software asas seperti adobe photoshop, illustrator atau dalam video grafik mengunakan premier pro dan after effect.

Jadi entry kali ni aku just nak share keyboard shortcut untuk semua produk adobe creative cloud aka adobe CC. Software yang terlibat adalah adobe photoshop, illustrator, premier pro, after effect, firework, indesign, dan flash. Aku pengguna adobe photoshop cc, illustrator cc dan premier cc tapi berlainan tahun. Sedikit sebanyak keyboard shortcut ni makes it my work easier. Tapi tak pro pun, sekadar suka-suka design.


illustrator cc
Illustator CC

photoshop cc
Photoshop CC

Sesiap yang nak download file HD boleh tekan download

sumber nikolakrstic

2 comments:

  1. dulu IQ suka jugak pakai shortcut ni masa guna PS, tapi dah lama tak guna, memang lupa jadinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama2 kalau tak praktis lupa la kn. saya pun sama. tapi yg basic ingat je walau lama tak pegang ps and ai ni

      Delete

Powered by Blogger.