Otai matrikulasi boleh dapatkan Sijil sekarang

sumber dsini


Mungkin berita ni khusus untuk otai2 matrikulasi. Sebab melalui facebook Ain Syasya menulis...

Baru lah rasa complete habis matriks ada official sijil. Zaman dulu2 dapat transcript je - petikan daripada facebook Ain. 

Jadi mungkin budak matrikulasi sekarang akan terus dapat sijil. Aku ni hanyalah budak diploma awalnya, dapat tawaran matrik kuala pilah tak pergi pun. Aku just share ni sebab ramai rodong2 dari matrikulasi. Jadi harap berita gembira untuk aokme sekelian la ek. Sebenarnya sijil matrkulasi mula dikeluarkan bermula sesi 2016/2017.




Jadi otai semua boleh la dapatkan cara nak dapatkan sijil melalui link ini. Sampai sini je la aku tolong, katanya ada cara pihak MOE sediakan. Just follow the flow.


EmoticonEmoticon